2023. május 17., szerda

Kerub védelem; Leszakadt, hiányzó Lélekrészek, Lélekdarabok; Kundalini; Ikerláng. V-V JEGYZET TÁR I. KÖTET.

Üdvözlet!

 A V-V JEGYZET TÁR I. kötete 4 jegyzetet foglal magába. Mindegyik jegyzetrész 1. oldala, a benne szereplő témakörök főcímeit tartalmazza. Ezek láthatóak a fotókon. A jegyzetrészek utolsó oldalain pedig az adott jegyzet tartalom jegyzéke szerepel.

V-V JEGYZET TÁR I. kötet 1. jegyzete 34 oldalas. 

Az auráról szóló részben a 13 aura réteg, és a gyökér csakra, a szakrális csakra, a napfonat (elosztó) csakra, a szív csakra, a torok csakra, a 3.szem csakra, a korona csakra, összefoglaló néven a 7 főcsakra, és több mint 40 másodlagos, vagy mellék csakra kapcsolatáról van tájékoztatás. Az említett 40 másodlagos, és mellék csakrából 8 ábrázolva is van a gyógyító csatornák ábrán.

Gyógyító csatornáknál ezek mellett még további 8 másodlagos, és mellék csakra is ábrázolva van, az Égi segítőink tanításai alapján.

Leírást tartalmaz arról, hogy mi minden szennyezheti a házak, épületek tereit, illetve a személyes energia teret. A tér tisztítás, és a védelmek fontosságáról is szól.

V-V JEGYZET TÁR I. kötet 2. jegyzete 28 oldalas.

Szerepel benne több mint 60 lélekrész, lélektudás, lélekképesség, lélekminőség típus megnevezése. Bármelyik is hiányzik, akadályt jelent a Léleknek a kiteljesedésében. Amennyiben más valakihez van kötve bármelyik elvett, leszakadt, vagy eladott lélekrész, lélekdarab, hamis lélekfelismerést idézhet elő. A jegyzet több olyan témát is tárgyal, amelyek lélekfelismeréseket okoznak. Leírást tartalmaz a karmikus szerelmet kiváltó okokról, a lélekláng tápláló szálakról, a misztikus házasságok jellemzőiről, a Lélek-Én részekről, illetve az Alszemélyiségek (Belső gyermek, Belső szellem, Belső tápláló, Belső harcos) sérüléseinek legjellemzőbb tüneteiről is. 

V-V JEGYZET TÁR I. kötet 3. jegyzete 20 oldalas.

A kundalini energia és a Lélekszületés kapcsolatáról szól a jegyzet első része. Az eddig megszokottaktól kissé eltérő, új szemléletmód szerinti megközelítésből tárták fel előttünk az Égi segítőink ezt az információt.

A Mer-Ka-Ba kapuként ismert csillag-tetraéder /ami egyike a szakrális geometriai fénytesteknek az emberi test körül/, és a szexuális beállítottság közötti összefüggéseket mutatja be. Ennek ismeretében, könnyebb megérteni, hogy miért vonzódik az egyén meghatározott szexuális beállítottságú személyekhez, és miért vonz esetleg ettől teljesen eltérő szexuális beállítottságú személyeket.

Az Égi segítőink tanításait is tartalmazza az "Eredendő" csillag-tetraéderről.

A jegyzet az Ego központok /szexuális központ, ösztön központ, érzelmi központ, mozgás központ, és az intellektuális központ/ szerepéről, és a csakrákkal való kapcsolatáról ad tájékoztatást. Egy ábra szemlélteti ezt a kapcsolatot, melyre néhány kisebb mellék csakra kivételével  felkerült a 7 főcsakra, és több mint 20 másodlagos, és mellék csakra. Ezek közül több is szerepel az auráról szóló részben, így könnyebben beazonosítható a testen. Mivel a másodlagos, és mellék csakrák szerepe korántsem mellékes, ismeretük nagymértékben hozzájárul a spirituális fejlődéshez. A jegyzetekben egyáltalán nem teszünk különbséget a másodlagos, és a mellék csakrák között, mivel mindegyiknek megvan a saját egyedi és nélkülözhetetlen szerepe az emberi test egészségének elérésében, és az ember spirituális fejlődésének útján.


A V-V JEGYZET TÁR I. kötet 4. jegyzete 34 oldalas.

A kép mindent elmond a jegyzet tartalmáról. Az "Út a Teljességhez" blogunkban az "Ikerláng" címkében található írásaink többségének összesített, és kibővített leírásait foglalja magába. Azért került bele a jegyzetbe, hogy bármikor internet hozzáférés nélkül is elérhető legyen az információ a Tanácsadó, és a hozzá forduló segítséget kérő számára.

A V-V JEGYZET TÁR I. KÖTETE A TANÁCSADÓ, ÉS LEHÍVÓ KULCS KÉSZÍTŐ CSOMAG RÉSZE, BESZERZÉSE A CSOMAG RÉSZEKÉNT BIZTOSÍTOTT!

A csomag részletei az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:

Tanácsadó, és Lehívó Kulcs Készítő csomag.

A blog teljes tartalma testvéremmel közös szellemi munkánk eredménye!

Szerzői jogvédelem alatt áll!

Bármi nemű írott, képi, mozgóképi, és hanganyag készítéséhez, nyilvános, és zárt körű előadásokhoz felhasználása, másolása tilos!
Megosztás csak forrás megjelöléssel engedélyezett!
A Tanácsadó, és Lehívó Kulcs Készítő csomag tartalmáról a tájékoztatás kizárólagos jogát fent tartom!

Tisztelettel: Viki /Helqwyck/. 

Több mint 100 csakra leírása; Reflex zónák. V-V JEGYZET TÁR IV. KÖTET.

  Üdvözlet! A V-V JEGYZET TÁR IV.  kötete 6 jegyzetet foglal magába. Mindegyik jegyzetrész 1. oldala, a benne szereplő témakörök főcímeit ...